Ντιόγκο, το απόλυτο μηδέν

10:50 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ήταν 27 Οκτωβρίου 2010 όταν, σαν παίκτης της Φλαμένγκο, πετύχαινε γκολ κόντρα στην Κορίνθιανς, έκτοτε πέρασαν 365 μέρες και ο Ντιόγκο δεν έχει δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από δικό του σουτ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό ο οποίος αρχικά είχε δώσει τον Ντιόγκο στην Φλαμένγκο. Απολογισμός; 2 γκολ σε 17 παιχνίδια.

Τον Ιανουάριο η πειραϊκή ομάδα τον έδωσε δανεικό στην Σάντος αλλά και εκεί ο Ντιόγκο σημείωσε το απόλυτο μηδέν καθώς, αρχικά τραυματίστηκε, και όταν επέστρεψε από τις αρχές Ιουλίου έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια. Μάλιστα τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα της Σάντος ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου όπου αγωνίστηκε μόλις για 18 λεπτά κόντρα στην Φιγκεϊρένσε.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα στην Βραζιλία ολοκληρώνεται στις 3 Δεκεμβρίου και ο Ντιόγκο πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο οποίος θα πρέπει να βρει νέα ομάδα για να τον παραχωρήσει δανεικό, πράγμα αρκετά δύσκολο με τις επιδόσεις του τελευταίου χρόνου αλλά και με το ακριβό συμβόλαιο που έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα