Ντι Νατάλε: Στην Βραζιλία ως πρωταγωνιστής, όχι ως συνταξιούχος

15:23 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την Ουντινέζε και, όπως υπογράμμισε, στόχος του είναι να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, πως αξίζει μια θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ωστόσο, έσπευσε να προσθέσει πως θέλει να πάει στα τελικά ως πρωταγωνιστής και όχι ως τιμώμενος συνταξιούχος.

Σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα του Φρίουλι, ο 36χρονος επιθετικός τόνισε: "Θέλω να αξίζω την κλήση και να βρεθώ στην Βραζιλία ως πρωταγωνιστής και όχι ως τιμώμενος συνταξιούχος. Αν δεν

αξίζω να είμαι στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού, ας μείνω στην Ιταλία να παρακολουθήσω από την τηλεόραση την διοργάνωση. Στην ζωή μου δεν μου χάρισαν τίποτα, κέρδισα με την αξία μου τα πάντα. Θα ήταν κρίμα να αλλάξω αυτή την νοοτροπία στα 36 μου, δεν νομίζετε;".
Για τον μεγάλο του στόχο, ο Ντι Νατάλε δήλωσε: "Θέλω να παίξω καλά στο επόμενο πρωτάθλημα και να αναγκάσω με τον τρόπο αυτό, τον Τσέζαρε Πραντέλι να με καλέσει στην Εθνική Ιταλίας. Ξέρω πως δεν θα είναι εύκολο και πως πολλά θα εξαρτηθούν από εμένα. Έχω όμως εμπιστοσύνη τόσο στις δικές μου ικανότητες, όσο και στους συμπαίκτες μου, από τους οποίους περιμένω πολλές βοήθειες. Μακάρι όλα να πάνε όπως επιθυμώ και να βρεθώ στο Μουντιάλ του 2014".

Keywords
Τυχαία Θέματα