Ντι Μαρία: Η Ρεάλ μου απαγόρευσε να παίξω στον τελικό!

08:44 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως φαίνεται, οι λόγοι της αποχώρησης του Άνχελ Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν αφορούσαν μόνο την... προαναγγελθείσα περιθωριοποίησή του στο ρόστερ μετά τις τελευταίες προσθήκες. Ο Αργεντινός εξτρέμ αποκάλυψε ορισμένες άγνωστες πτυχές στις σχέσεις του με τη «Βασίλισσα», οι οποίες κλονίστηκαν ανήμερα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βάσει των όσων υποστήριξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, τη μέρα του μεγάλου αγώνα με τη Γερμανία και ενώ όλοι περίμεναν να τον δουν στην ενδεκάδα της εθνικής του ομάδας, η Ρεάλ απαίτησε

από τον ίδιο να μην αγωνιστεί (προφανώς για να μην υποτροπιάσει)!

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τη Μαδρίτη στις 11 το πρωί, λίγες ώρες πριν τον τελικό. Εκείνη την ώρα έβαζα πάγο στο πόδι για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι. Tο πήρα και αμέσως το πέταξα. Δεν το άκουσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεοαποκτηθείς άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Υπέφερα πολύ εκείνο το πρωί. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί. Στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο Μουντιάλ η ευκαιρία να παίξεις στον τελικό είναι μία. Πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να συμμετάσχεις και σε δεύτερο. Το μήνυμα μου το έφερε ο Γκροντόνα (πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής) και μου είπε ότι αν ήθελα να παίξω, ας το έκανα».

Βέβαια ο ίδιος δεν μπορούσε να παρακούσει τις εντολές της ομάδας του, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ομοσπονδία έριξε το... μπαλάκι σε εκείνον, χωρίς να προσπαθήσει να μεταπείσει τη Ρεάλ: «Δεν έπαιξα, αλλά δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα σε μια τόσο σημαντική μέρα», κατέληξε ο διεθνής άσος.

Πηγή : www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα