Ντι Κάνιο: Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω

12:33 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της Σάντερλαντ να προσλάβει τον Πάολο Ντι Κάνιο στην θέση του προπονητή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται γιατί, όπως είπε, ξέρει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει.

Σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ τόνισε: "Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ήμουν προετοιμασμένος για να πω την αλήθεια, όχι επειδή έρχεται ο Πάολο Ντι Κάνιο, αλλά λόγω της αλλαγής στη σύλλογο. Έχω μεγάλο σεβασμό στις απόψεις του κόσμου, αλλά δεν με νοιάζουν τα όσα

διαβάζω ή ακούω, όχι επειδή είμαι αλαζόνας, αλλά επειδή ξέρω ποιος είμαι και επειδή ξέρω ότι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σωστά".
Για την αποστολή που του ανατέθηκε, να διατηρήσει την Σάντερλαντ στην Premier League, ο Ντι Κάνιο δήλωσε: "Όταν έλαβα το τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Έλις Σόρτ, ένιωσα μια φωτιά στα σωθικά μου. Θα μπορούσα να κολυμπήσω μέχρι το Σάντερλαντ για να πάρω τη δουλειά. Ο Τύπος αρέσκεται στο να με αποκαλεί τρελό Ιταλό, αλλά θα με αυτοπεποίθηση θα στοιχημάτιζα όσα έχω στο ότι η Σάντερλαντ θα μείνει στην Premier League. Με την ενέργειά μου είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από τα επόμενα επτά παιχνίδια. Ελπίζω οι μέθοδοι μου να δώσουν στην ομάδα περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά στην πρώτη προπόνηση. Η άφιξή μου είναι καλό κίνητρο για αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα