Ντι Κάνιο: Ελπίζω να μείνει ο Κόλμπακ

22:24 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Απολύτως ικανοποιημένος με την απόδοση του Τζακ Κόλμπακ και τις προσδοκίες που βγάζει με τις εμφανίσεις του, είναι ο Πάολο Ντι Κάνιο.
Ο Ιταλός κόουτς ανέφερε πως ο 23χρονος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του πως θα πει το «ναι» και θα παραμείνει στο «Στάδιο του Φωτός».
«Ο Τζακ είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα και ελπίζω πως θα ανανεώσει γιατί θα ήταν δύσκολο γι' αυτόν να βρει καλύτερο σύλλογο από τη Σάντερλαντ. Ξέρω ότι δεν ήταν χαρούμενος στο τέλος της περασμένης

σεζόν, αλλά είχαμε μια κουβέντα και του είπα ότι δεν θέλω δυστυχισμένους παίκτες στην ομάδα μου, καθώς επίσης πως φέτος θα έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες» ανέφερε ο Ιταλός και στη συνέχεια τον εκθείασε λέγοντας:
«Κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στη χώρα και έχει τρομερά χαρακτηριστικά. Εξαρτάται από αυτόν αν θα ανανεώσει. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Αξίζει νέο συμβόλαιο και μπορεί να έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα