Ντέβιτς και αντίο σεντόνι για ΠΑΟΚ

22:53 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 από τη Μέταλιστ στην άδεια Τόυμπα και ουσιαστικά είπε αντίο στο Champions League και τα όνειρα για συμμετοχή στους ομίλους. Καλή η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρώτο μέρος έχασε ευκαιρία και βρέθηκε πίσω στο σκορ

από ένα πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος η Μέταλιστ έπαιξε έξυπνα και σε μια αντεπίθεση "σκότωσε" τον ΠΑΟΚ.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να στέκεται καλύτερα και να απειλεί στο 5'. Η πίεση συνεχίστηκε με φάση στο 14' με τον Βίτορ και μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά μετά όταν Γεωργιάδης βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ της Μέταλιστ αλλά κοντρόλαρε άσχημα και σπατάλησε τη φάση. Στο 30' ο Αθανασιάδης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι η Μέταλιστ τιμώρησε την αστοχία του ΠΑΟΚ όταν στο 41' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βίτορ. Ο Ντέβιτς το εκτέλεσε και παρά την καλή προσπάθεια του Χακόμπο σκόραρε.

Καλύτερη η Μέταλιστ στην επανάληψη που απείλησε στο 50' με τον Μάρλος. Στο 72' η ουκρανική ομάδα βγήκε στην αντεπίθεση. Ο Ντέβιτς πέρασε και τον Χακόμπο και από πλάγια θέση πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 2-0. Στο τέλος του αγώνα οι Ουκρανοί έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και το 3-0 όταν ο Κριστάλ θα περάσει και τον Χακόμπο, αλλά θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Γεωργιάδης (67' Βούκιτς), Λάζαρ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λούκας (55' Ολίσε), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77' Νέτσιντ).

ΜETAΛΙΣΤ (Μίρον Μάρκεβιτς): Ντισλιένκοβιτς, Βιλάγκρα, Μολέδο, Ασεβέδο, Γκουεγιέ, Ντιέγκο (62' Μπλάνκο), Έντμαρ, Σόσα (90' Κρασνοπόροφ), Τόρες, Μάρλος, Ντέβιτς (77' Κριστάλντο).

Keywords
Τυχαία Θέματα