Ντεσπότοβιτς: Eίμαι ελεύθερος

12:30 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στην αποκάλυψη ότι είναι πλέον ελεύθερος από τη Λόκερεν και ψάχνει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, προχώρησε ο Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς, με δηλώσεις του στη "Sport" του Βελιγραδίου. Στα όσα τονίζει δεν αναφέρεται για την ΑΕΚ, αλλά για τον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε, όμως ακόμη δεν έχει καμία επαφή:
«Ξέρω ότι ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για μένα, αλλά δεν έχω δεχθεί ακόμη καμία κρούση. Είμαι ελεύθερος και θα ήθελα να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε.

Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αν δεν γίνει αυτό, συμβιβάζομαι και με κάποια άλλη ομάδα. Προπονούμαι μόνος μου τις τελευταίες ημέρες και είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση», λέει ο 22χρονος φορ, για τον οποίον δείχνει να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Ντεσπότοβιτς, αναφέρεται και στο αποτυχημένο πέρασμά του από τη Λόκερεν: «Χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής και κάποια στιγμή θεώρησα ότι μπορούσα πλέον να ανταποκριθώ. Έπαιξα λίγο, πέτυχα ένα γκολ. Όμως μετά ήρθε μία μεγάλη περίοδος που έμεινα στον πάγκο»

Keywords
Τυχαία Θέματα