Ντέρμπι στην «Αιώνια Πόλη»

13:32 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 12η αγωνιστική

Στο "Ολίμπικο" είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φίλων του ιταλικού ποδοσφαίρου για αυτή την 12η αγωνιστική καθώς εκεί την Κυριακή διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στην Λάτσιο και την Ρόμα. Οι, τυπικά, γηπεδούχοι προέρχονται από το άνετο 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά μετά το στραπάτσο από την Κατάνια (4-0). Από την άλλη μεριά, την νίκη θα ψάξει και η Ρόμα με την συμμετοχή

του Φραντσέσκο Τότι να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή λόγω ενοχλήσεων του αρχηγού της ομάδας στον γλουτιαίο.
Το περασμένο Σάββατο το αήττητο σερί των 49 αγώνων της Γιουβέντους έλαβε τέλος μετά την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ και τώρα οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν επειγόντως την νίκη κόντρα στην γηπεδούχο Πεσκάρα με τον Αντόνιο Κόντε να μην υπολογίζει στους τραυματίες Πέπε και Ντε Τσέλιε και στον Πογκμπά που αποκλείστηκε επειδή δυο συνεχόμενες φορές άργησε να πάει στην προπόνηση.
Την Πέμπτη η Ίντερ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους "32" του Europa League και πλέον θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της και στο πρωτάθλημα αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγει νικήτρια από την έδρα της επικίνδυνης Αταλάντα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο, 10/11
Κάλιαρι-Κατάνια (19:00)
Πεσκάρα-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή, 11/11 (16:00)
Παλέρμο-Σαμπντόρια (13:30)
Μίλαν-Φιορεντίνα
Κιέβο-Ουντινέζε
Τζένοα-Νάπολι
Λάτσιο-Ρόμα
Πάρμα-Σιένα
Τορίνο-Μπολόνια
Αταλάντα-Ίντερ (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα