Ντελ Μπόσκε: Το μυαλό μας στην Γεωργία

13:27 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη ξεκινά για την Εθνική Ισπανίας η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μετά την νίκη 5-0 στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Σαουδική Αραβία, να υπογραμμίζει πως το μυαλό όλων θα πρέπει να είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γεωργία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κόσμου τόνισε: "Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και φανήκαμε πολύ άνετοι με την μπάλα. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά να δώσουμε με την Γεωργία. Υπάρχει αρκετό βάθος στα αποδυτήρια μας , αλλά το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να επιλέξω παίκτες που δεν έχουν παίξει μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε σε καλή κατάσταση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έρχονται στην Εθνική με το απαραίτητο πάθος και δεν είναι μια ρουτίνα για εκείνους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διατηρήσουμε".
Για την επανεμφάνιση του Νταβίδ Βίγια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Δεκέμβριο, ο Ντελ Μπόσκε δήλωσε: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νταβίδ είναι μοναδικός. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας και πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα