Ντε Νίρο: Με αντικατέστησε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

22:57 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Εκτός του ότι είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από το Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι γνωστός και για το χιούμορ του.

Έτσι, όταν βρέθηκε στα Hollywood Film Awards, για να παραλάβει ένα βραβείο β' ρόλου για την ταινία «The Silver Linings Playbook» εξέφρασε τα παράπονά του, αλλά με χιούμορ!

«Συνήθως έρχομαι σε τέτοιες τελετές για να δώσω βραβεία σε άλλους, και όχι για να τα παραλάβω», είπε στο μικρόφωνο. «Έχω δώσει

Οσκαρ στον Σον Πεν, τον Ιλάι Γουάλας και τον Φράνσις Κόπολα. Έχω τιμήσει τη Μέριλ Στριπ στο Κέντρο Κένεντι. Εχω δώσει μισή ντουζίνα βραβεία καριέρας στον Μάρτιν Σκορσέζε, από BAFTA μέχρι Χρυσές Σφαίρες. Ετσι, παρόλο που ο Λεονάρντο ντι Κάπριο με έχει αντικαταστήσει στις ταινίες του Σκορσέζε, εγώ παραμένω η πρώτη επιλογή για να μοιράζω αγαλματίδια», σχολίασε προκαλώντας δυνατά γέλια στην αίθουσα.

«Έχω γίνει πολύ καλός στο να δίνω βραβεία, αλλά δεν έχω εξασκηθεί καθόλου τελευταία στο να τα λαμβάνω. Το τελευταίο που πήρα ήταν ένα μετάλλιο από την Ένωση Ιρλανδοαμερικανών επειδή δεν έβρισκαν τον Λίαμ Νίσον».

Keywords
Τυχαία Θέματα