Ντε Χέα: Θα λέω στα εγγόνια μου για τον σερ Άλεξ

21:49 14/6/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και βρίσκεται στους «κόκκινους διαβόλους» από το 2011, ο Ισπανός πορτέρο κατάφερε να δεθεί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά πάνω απ' όλα κατάφερε να αναγνωρίσει την αξία του ως προπονητή.

Έτσι, μιλώντας στην «AS» τόνισε πως ο Σκωτσέζος αποσυρθείς κόουτς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ενώ τις ημέρες που πέρασε μαζί του θα τις αφηγείται στα παιδιά του και στα εγγόνια του.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που είχα το προνόμιο να δουλέψω με τον Φέργκιουσον. Ήταν μια απόλυτη ευχαρίστηση. Εϊναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών και είναι κάτι το οποίο θα λέω

στα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε ήταν αυτή που με παρότρυνε να δίνω όλο μου το είναι στα παιχνίδια. Επίσης, μου είχε πει να συνεχίζω με την ίδια νοοτροπία που είχα. Του χρωστάω πολλά, όσον αφορά τις ικανότητες που έχω ως τερματοφύλακας» ανέφερε αρχικά ο 22χρονος και πρόσθεσε για τον Σκωτσέζο... που έρχεται, τον Ντέιβιντ Μόγιες:

«Θα είναι πολύ παράξενο γιατί ο Σερ Άλεξ πέρασε 26 ολόκληρα χρόνια στον σύλλογο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλες οι δυναστείες έρχονται στο τέλος τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Μόγιες είναι ο νέος μας προπονητής, καθώς έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με αυτόν του Φέργκιουσον».

Keywords
Τυχαία Θέματα