Ντε Χέα: Δεν θα παρκάρουμε λεωφορείο

12:03 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο αποψινό ντέρμπι του Μάντσεστερ, η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα τριών βαθμών έναντι της Σίτι αλλά, όπως υποστήριξε ο Νταβίντ Ντε Χέα, αυτό δεν σημαίνει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα... παρκάρει λεωφορείο μπροστά στην εστία της.
Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Δεν θα παρκάρουμε λεωφορείο στην εστία ή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μόνο ένα βαθμό. Δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε και κάτι τέτοιο θα έδινε πλεονέκτημα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αντιμετωπίζουμε αυτό το ντέρμπι σαν να είναι τελικός γιατί είναι τελικός, αλλά έχουμε περισσότερες ευκαιρίες από αυτούς. Η Σίτι χρειάζεται την νίκη και αυτό είναι μια επιπλέον πίεση για εκείνη η οποία μπορεί να βγει στο γήπεδο. Δεν περιμένω ένα τρελό παιχνίδι, αλλά ένα παιχνίδι τακτικής. Δεν είναι αγώνας νοκ άουτ αλλά ένα παιχνίδι στο οποίο ένα γκολ μπορεί να σου δώσει το πρωτάθλημα, επομένως πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Είναι το ματς της χρονιάς και σχεδιάζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν πρέπει να αποτύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα