Νταβίντ Λουίζ: Δεν έφυγα λόγω Μουρίνιο

11:42 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι του 2014, ο Νταβίντ Λουίζ έφυγε από τη Τσέλσι για να συνεχίσει τη καριέρα του στη Παρί Σεν Ζερμέν, μια απόφαση που ήταν καθαρά δική του, όπως ξεκαθάρισε, σημειώνοντας πως δεν τον έδιωξε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα αντιμετωπίσει τη πρώην ομάδα του για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail,

ο Νταβίντ Λουίζ τόνισε: "Όταν ο Μουρίνιο αποφάσισε να επιστρέψει στη Τσέλσι, το έκανε γιατί στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν αισθανόταν πλέον καλά. Το ίδιο συνέβη και με εμένα στη Τσέλσι. Μου είχαν προσφέρει νέο συμβόλαιο, όμως τους είχα πει ότι κάτι με απομάκρυνε από τον σύλλογο... Δεν ήμουν όπως πρώτα.
Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ιστορίες κάνοντας λόγο για ρήξη στη σχέση μου με τον κ. Μουρίνιο αλλά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Δεν με έδιωξε ο Μουρίνιο. Ο κύκλος μου είχε κλείσει στο Λονδίνο. Ο Μουρίνιο είχε συγκεκριμένο στυλ διαχείρισης της ομάδας. Δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος που θα σε ρωτούσε πώς περνάς μέσα στην ημέρα σου ή τι κάνεις στη προσωπική σου ζωή. Όπως επίσης δεν σου μιλάει και ο ίδιος για ό,τι κάνει μακριά από το γήπεδο και τη προπόνηση.
Έπαιζε με συγκεκριμένο στυλ και φάνηκε ότι δεν είχε πρόβλημα να φύγω γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο συμμετοχής. Πέρασα υπέροχες στιγμές, πανηγύρισα τίτλους και επιτυχίες, δέθηκα με τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου στη Τσέλσι, αλλά ήθελα να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια και αποφάσισα να φύγω...".

Keywords
Τυχαία Θέματα