Νταλγκλίς: Ακόμα ένα ματς

14:10 13/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από το άγχος ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι στο "Άνφιλντ" κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κένι Νταλγκλίς υπογράμμισε πως δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμα παιχνίδι όπου η νίκη θα δώσει τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Ο κόσμος λέει ότι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά δεν κοιτάζω τα ματς ως μεγάλα ή μικρά. Είναι ένα ακόμα ματς, τρεις πόντοι που πρέπει να κερδίσουμε. Η μόνη διαφορά αυτή την φορά είναι πως αν κερδίσουμε, τότε πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο.

Είναι μια ευκαιρία να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και να περιορίσουμε τις πιθανότητες τους την ίδια στιγμή. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε όπως και εκείνοι, κανείς δεν θα περάσει 90 εύκολα λεπτά. Έτσι όμως είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Στην περσινή χρονιά, η περσινή καλή μας εμφάνιση ανταμείφθηκε με την νίκη με 2-0. Αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα το Σάββατο από αυτά που κάναμε πέρσι. Η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά, βρίσκεται στην κορυφή, εκεί που θέλουν να ανέβουν όλοι οι άλλοι. Είχε αρκετούς τραυματισμούς αλλά τους αντιμετώπισε σωστά. Όπως όλοι οι προπονητές, ο Φέργκι περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων".

Keywords
Τυχαία Θέματα