Νόμιζε ότι περιμένει το παιδί του αρχηγού της Χάλ!

11:25 30/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τζόσι Κάνινγκχαμ βρίσκει πάντα τρόπους να είναι στην επικαιρότητα. Το... wannabe μοντέλο από την Αγγλία έγινε γνωστό όταν δαπάνησε 6.000 ευρώ για να μεγαλώσει το στήθος της.
Στη συνέχεια προκάλεσε τους πάντες όταν πούλησε μέσω twitter τέσσερα «εισιτήρια» για να παρακολουθήσουν οι «τυχεροί» ζωντανά κι από απόσταση αναπνοής τη γέννηση του τρίτου παιδιού της!
Ενός παιδιού που η ίδια πίστευε πως είναι του αρχηγού της Χαλ, Κέρτις Ντέιβις. Έλα όμως, που ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει δει την Τζόσι ποτέ στη ζωή του!

Το μοντέλο γνωστοποίησε μέσω twitter, με γράμμα τεσσάρων σελίδων, πως ένας τύπος την εξαπάτησε, λέγοντάς της πως είναι ο Κέρτις Ντέιβις. Κι εκείνη ανακάλυψε την απάτη μετά από 18 μήνες και λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί τους (σ.σ. για το οποίο «έκοψε» εισιτήρια).
«Νιώθω τόσο άσχημα, ντροπιασμένη και κατεστραμμένη. Ένας άνδρας με δούλευε εδώ και 18 μήνες λέγοντάς μου πως είναι ποδοσφαιριστής της Premiership. Με ξεγέλασε κι εγώ έκανα έρωτα με κάποιον που παρίστανε κάποιον άλλον», είπε στους 55.000 followers που έχει στο twitter.
Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως δεν είχε «κανονική» σχέση με τον συγκεκριμένο νεαρό, αν και έμεινε έγκυος μαζί του, προσθέτοντας: «Ξέρω πως δεν είμαι και πολύ έξυπνη...»!
Ο Κέρτις Ντέιβις και η κοπέλα του Λάουρα Ντεάρν αρνήθηκαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα και ελπίζουν να ξεχαστεί γρήγορα για να μην γίνονται άλλο... ρεζίλι.
ΠΗΓΗ: Sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα