Νόμιμος πρόεδρος της ΑΕΚ και… αναδρομικά ο Δημητρέλος

15:22 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Διευθετήθηκε το (καθαρά) τυπικό ζήτημα που είχε προκύψει από το γεγονός ότι λόγω αδικαιολόγητης κωλυσιεργίας από την πλευρά των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά, οι φάκελοι τους δεν είχαν κατατεθεί στην ΕΕΑ προς έγκριση, γεγονός που έδωσε την αφορμή σε κάποιους να... σπεκουλάρουν και να δημιουργήσουν σενάρια περί «δέσμευσης» της ΑΕΚ ακόμη και σήμερα από την υπογραφή του πρώην προέδρου Σταύρου Αδαμίδη. Η ΕΕΑ άναψε σήμερα το

πράσινο φως στους φακέλους που κατέθεσαν οι δύο εφοπλιστές και ενέκρινε την νόμιμη εκπροσώπηση των μετοχών τους στις γενικές συνελεύσεις της ΠΑΕ (όσον αφορά τον Παππά, για το διάστημα που ήταν μεγαλομέτοχος). Κάτι που σημαίνει ότι αναδρομικά εγκρίνονται και όλες οι αποφάσεις που είχαν παρθεί στις ΓΣ, μεταξύ των οποίων και η αλλαγή σκυτάλης με την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Ανδρέα Δημητρέλο.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Εξετάστηκε σήμερα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο φάκελος των κ.κ. Π. Παππά και Ν. Νοτιά, παρουσία του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Χάρη Γρηγορίου. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας χορηγήθηκαν με ομόφωνη απόφαση από την Eπιτροπή, οι ειδικές άδειες κατοχής ποσοστού άνω του 33% του μετοχικού κεφαλαίου στους κ.κ. Παππά και Νοτιά. Για τον κ. Παππά καθόσον χρόνο κατείχε το μετοχικό του ποσοστό. Πλέον δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα, έστω και τυπικό όσον αφορά τις αποφάσεις των μέχρι τώρα Γενικών Συνελεύσεων της ΠΑΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα