Νόιερ: Από το 2013 τα πράγματα έχουν αλλάξει

13:17 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είχε συμβεί και το 2013. Τότε, η γερμανική ομάδα είχε επικρατήσει με συνολικό σκορ 7-0, αλλά ο Μάνουελ Νόιερ υποστηρίζει πως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Σε δηλώσεις του ο Γερμανός τερματοφύλακας της νταμπλούχου Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, τόνισε: "Θα είναι δυο δύσκολες αναμετρήσεις. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από τη στιγμή που φτάνεις στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα με δυο πειστικές εμφανίσεις το 2013,

αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε και για τις δυο ομάδες. Θα πρέπει να κάνουμε δυο πολύ καλές εμφανίσεις για να περάσουμε στον τελικό".
Από τη πλευρά του, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, ο Φίλιπ Λαμ, δήλωσε: "Το θετικό είναι ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας και αυτό πιθανόν να είναι αβαντάζ. Τόσο εμείς όσο και η Μπαρτσελόνα μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι πιθανότητες είναι 50-50".

Keywords
Τυχαία Θέματα