Νομπόα: «Να μας πιστέψει ο κόσμος»

08:27 3/2/2015 - Πηγή: AEK365

Την ανάγκη βελτίωσης του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας επισήμανε ο Κριστιάν Νομπόα, ζητώντας από τον κόσμο του Δικεφάλου να πιστέψει στην ομάδα του.

O 29χρονος μέσος των «ασπρόμαυρων» μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ έπειτα την ήττα που δέχτηκε.

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε ένα κακό

παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια αλλάξαμε εικόνα, βελτιώσαμε την απόδοσή μας, ισοφαρίσαμε, όμως στο φινάλε δεχτήκαμε ένα απρόσμενο γκολ που πίκρανε όλους μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να μειώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τον ΟΦΗ που έρχεται έτσι ώστε να πάμε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο ματς με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Νομπόα για το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε ότι:

«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα που απαιτεί σε κάθε αγωνιστική να δείχνεις μεγάλη προσοχή. Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε αυτή την αγωνιστική και γνωρίσαμε την ήττα. Από την ώρα που εμείς δώσαμε το παιχνίδι μας, δεν μας απασχολεί τι έγινε στα υπόλοιπα ματς. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα και θα παλέψουμε γι' αυτόν μέχρι το τέλος».

Σχετικά με το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλου του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Αυτό που προσωπικά θέλω είναι το να μας πιστέψει ο κόσμος. Υπάρχει στεναχώρια από το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό διότι πρώτοι απ' όλους στεναχωρηθήκαμε εμείς. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει η μάχη του φετινού πρωταθλήματος. Όμως αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι, κάθε λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Αν το κατακτήσουμε θα το αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

Όσο για τον εαυτό του και τη θέση που προτιμάει να παίζει: «Νιώθω καλά εμ τον εαυτό μου. Δούλεψα αρκετά για να μπορέσω να είμαι σε καλό επίπεδο. Έχω αγωνιστικό ρυθμό και διάθεση να προσφέρω και να βοηθήσω τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βρω τα πατήματά μου, όπως συμβαίνει με καθένα που είναι νέος σε μία ομάδα και να "κολλήσω" μαζί με την ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό παίξαμε 4-3-3. Το σύστημα είναι απόφαση του προπονητή. Πιστεύω ότι στο 4-4-2 αποδίδω καλύτερα, όμως όπου χρειαστεί μπορώ να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα