Νισικόρι για τίτλο

13:16 26/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στο US Open έφτασε μέχρι τον τελικό με τον Κέι Νισικόρι να επιβεβαιώνει τις μεγάλες βλέψεις του και στο Open της Αυστραλίας όπου επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 6-3 και 6-3) του Νταβίντ Φερέρ, προκρίθηκε στα προημιτελικά και έδειξε έτοιμος για κατάκτηση του τίτλου.
Ο Νισικόρι, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν άφησε τον Φερέρ, νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη, να πάρει ανάσα. Μάλιστα, σημείωσε 44 winners έναντι 14 του Ισπανού.

Ακόμα και όταν ο Φερέρ βρήκε για λίγο ρυθμό και έκανε πρώτος μπρέικ στο δεύτερο σετ, ο Νισικόρι όχι μόνο απάντησε με τη μία, αλλά έσπασε εκ νέου το σερβίς του Ισπανού στο όγδοο γκέιμ, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση...
Μετά το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του τρίτου σετ, όλα έγιναν ακόμα πιο απλά για τον Ασιάτη, που έφτασε στη νίκη μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά παιχνιδιού.
Πλέον ο Νισικόρι μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες επί του Φερέρ, 7-3 στο σύνολο, και για τρίτη φορά στη καριέρα του θα βρεθεί σε προημιτελικό Grand Slam. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον περσινό νικητή του Australian Open, τον Στάν Βαβρίνκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα