«Νιώθω πολύ τυχερός»

15:01 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο αυριανός «εμφύλιος» ανάμεσα στην ΑΕΚ Άργους και στην ΑΕΚ έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Μεταξύ αυτών και η παρουσία του πρώην αθλητή της πελοποννησιακής ομάδας, Πέτρου Μπιτζή, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη τιμ μάνατζερ στην «Ένωση». Ο Αργίτης παράγοντας, που επιστρέφει στην πατρίδα του, ως αντίπαλος, μίλησε σχετικά στην «ΩΡΑ των σπορ».

Η συνέντευξη:

Πόσο καιρό ήσουν στην ΑΕΚ

Άργους; Επιστρέφεις ως... αντίπαλος. Τι συναισθήματα σε διακατέχουν;

«Στην ΑΕΚ Άργους ήμουν τέσσερα χρόνια. Πέρασα πολύ καλά μπορώ να πω. Yπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Παρόλα αυτά, το Σάββατο (σ.σ. αύριο) θα βρεθώ στο κλειστό γήπεδο του Άργους ως αντίπαλος με μοναδικό σκοπό την νίκη και σ' αυτό συναισθήματα δεν χωρούν».

Έχεις μιλήσει με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες σου; Σε έχουν πειράξει; Εννοούμε έχετε συζητήσει για το ματς υπό μορφήν πλάκας;

«Έχουμε μιλήσει με πρώην συμπαίκτες μου από το Άργος. Με πειράζουν πως θα με κερδίσουν, όπως του πειράζω και 'γω, διότι η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε βρεθεί ποτέ αντίπαλοι»

Οι δικοί σου άνθρωποι, που φανταζόμαστε θα έλθουν στο γήπεδο, θα είναι με την ΑΕΚ... ή με την ΑΕΚ Άργους;

«Σίγουρα θα έρθουν και κάποιοι δικοί μου άνθρωποι στο γήπεδο και πιστεύω πως αφού αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην ΑΕΚ θα υποστηρίζουν εμένα και την ομάδα μου».

Έχεις συνδέσει το βραχύβιο πέρασμα σου στα γήπεδα με το δικέφαλο στο στήθος. ΑΕΚ Άργους και ΑΕΚ... Πώς εξηγείς αυτή τη συγκυρία;

«Τυχαία, αλλά πιστέψτε με νιώθω πολύ τυχερός γι' αυτό».

Οι οπαδοί της ΑΕΚ Άργους είναι οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ; Τι θα γίνει στο γήπεδο; Ο Παπαντωνίου δήλωσε χθες (προχθές) στην «ΩΡΑ των σπορ», ότι «ένα... ΑΕΚ θα φωνάζουν οι οπαδοί και θα χαιρόμαστε και οι δέκα».

«Συμφωνώ με τον Δημήτρη (Παπαντωνίου). Θεωρώ πως οι οπαδοί θα είναι ένα. Δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Χαίρονται και για τις δύο ομάδες».

Πώς είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ μέχρι στιγμής; ΄Εχεις αντιμετωπίσει προβλήματα, δύσκολες καταστάσεις; Ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση; Σου αρέσει η επιλογή σου και η ευκαιρία που σου έδωσε ο ...Νίκος Γριμάνης;

«Μου αρέσει η επιλογή μου και την υποστηρίζω ακόμα, διότι μου αρέσει πολύ το μπάσκετ. Η κατάσταση μέχρι τώρα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλή. Ειλικρινά δεν έχει υπάρξει κάποια πολύ δύσκολη κατάσταση μέχρι στιγμής διότι το κλίμα ανάμεσα σε μένα, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση είναι άριστο με αποτέλεσμα όλα τα προβλήματα να λύνονται σχετικά εύκολα».

Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι βολικοί, δύσκολοι, σταρ; Ξεπέρασες το στάδιο του παίκτη... Μπιτζή; Νιώθεις λίγο παράγοντας;

«Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι όλοι τους αυστηρά επαγγελματίες από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο. Γνωρίζουν πότε πρέπει να κάνουμε πλάκα, πότε πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά και να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας και του εαυτού μας. Πραγματικά σας λέω τον παίκτη... Μπιτζή τον έχω αφήσει πίσω, διότι άλλη ήταν η δουλειά μου τότε, και άλλη είναι

Keywords
Τυχαία Θέματα