Νιώθει μοναξιά ο Λεβαντόφσκι

12:12 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στον αγώνα κόντρα στην Ρωσία, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρισκόταν συχνά μόνος απέναντι σε πέντε Ρώσους κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο όπως παραδέχτηκε ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε δηλώσεις του μετά το 1-1 στην Βαρσοβία για τον πρώτο όμιλο του EURO 2012, ο Λεβαντόφσκι τόνισε: "Στο παιχνίδι με την Ρωσία, έμαθα κάτι καινούριο, πως δεν είναι καθόλου

εύκολο να παίζεις κόντρα σε τέσσερις και πέντε αμυντικούς. Έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για την ομάδα. Ήταν ατυχές το γεγονός ότι δεχτήκαμε γκολ από τον πιο κοντό παίκτη της Ρωσίας. Δημιουργήθηκε σύγχυση και έτσι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Αν με υποστηρίξουν οι συμπαίκτες μου τότε θα έχω την δυνατότητα να δημιουργήσω ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να παίξουμε ως σύνολο και χωρίς βιαστικές κινήσεις απέναντι στους Τσέχους. Στόχος μας είναι η πρόκριση στα προημιτελικά. Μέχρι τώρα έχουμε φέρει δυο ισοπαλίες, αλλά στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε".
Για την εικόνα της Πολωνίας κόντρα στην Ρωσία, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε: "Νομίζω πως σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν περισσότερο δυνατοί από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε κάποια προβλήματα στους Ρώσους και πιστεύω πως το ίδιο θα συμβεί και στο ματς με τους Τσέχους".

Keywords
Τυχαία Θέματα