Νιόπλιας: Καλό είναι να βρεθούμε πάνω από τον ΠΑΣ

14:45 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στη 5η θέση, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αδειοδότηση για να παίξει στα πλέι οφ, αλλά ο Νίκος Νιόπλιας δεν εφησυχάζει σημειώνοντας πως το καλό για τον Ατρόμητο θα είναι να τερματίσει πάνω από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Νίκος Νιόπλιας, στο Novasports:
-Για την προετοιμασία του Ατρομήτου: "Η προετοιμασία είναι σε καλό στάδιο. Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο για εμάς,

όπως κρίσιμο είναι και το επόμενο με την Καλλονή. Ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει έξι βαθμούς, ώστε να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση".
-Για τον κίνδυνο εφησυχασμού των παικτών λόγω της μη αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα: "Δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι, γιατί ακόμα δεν έχουμε προσπεράσει. Αν πάρουμε μόνο ένα βαθμό και οι από κάτω μας κάνουν δυο νίκες θα μας περάσουν. Άρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας θέλω. Προτεραιότητα δική μας είναι η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι, όπως στόχος είναι η νίκη και στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να κοιτάμε αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση. Καλό είναι και μην παίρνοντας την αδειοδότηση και τελειώνοντας το πρωτάθλημα να βρεθούμε πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα".
-Για την εικόνα που έχει για τον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα που ποτέ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και πάντα επιβιώνει. Επιβιώνει μέσα από καλό ποδόσφαιρο και από ανάπτυξη. Βγάζει παίκτες και είναι σε καλό σημείο παρόλα τα προβλήματα. Είναι μια ιστορική ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα