Νίνης: Ψυχοβγαλτική νίκη

12:21 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ ίδρωσε για να κερδίσει 2-1 τον Παναθηναϊκό με τον Σωτήρη Νίνη να κάνει λόγο για μια ψυχοβγαλτική νίκη και πρόσθεσε πως οι τρεις βαθμοί σε ένα ντέρμπι είναι σημαντικοί για την ψυχολογία της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ήταν ψυχοβγαλτική νίκη. Μας πίεσε πολύ ο Παναθηναϊκός, είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες

που δεν τις αξιοποιήσαμε, αλλά όλα τελείωσαν καλά. Οι νίκες σε ντέρμπι είναι σημαντικές για την ψυχολογία της ομάδας. Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε δείχνοντας πως έχουμε ψυχή. Αφήσαμε πίσω μας τα αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μόνο νίκες στην έδρα σου. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ο προπονητής έχει κάνει καλή δουλειά με τα νέα παιδιά και θα φανεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω πως η ομάδα δουλεύει πολύ καλά".
Για το πώς ένιωσε αγωνιζόμενος απέναντι στην πρώην ομάδα του ο Νίνης είπε "Δύσκολα".
Από την μεριά του ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης, δήλωσε στην NOVA: "Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπήκαμε καλά και κάναμε πολλές λάθος πάσες στο πρώτο ημίχρονο, για αυτό προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια παίξαμε πιο δυνατά, πετύχαμε την ισοφάριση και με τον κόσμο να μας δίνει ώθηση πετύχαμε και δεύτερο γκολ".
Στο ερώτημα πώς αξιοποίησε ο ΠΑΟΚ την αδυναμία του Παναθηναϊκού, ο Αθανασιάδης απάντησε: "Αυτό που είχαμε ως εντολή από τον προπονητή και το δουλέψαμε στην προπόνηση, ήταν να χτυπήσουμε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, γιατί εκεί είχαμε εντοπίσει αδυναμίες. Αν προσέξατε, έτσι κερδίσαμε και το πέναλτι, από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου. Ήταν κάτι που είχε ζητήσει ο προπονητής και είχαμε δουλέψει στην προπόνηση".
Τέλος ο Αθανασιάδης δήλωσε: "Θεωρώ πως έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα, απλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο «ομάδα» στο γήπεδο. Αν καταφέρουμε με τα παιχνίδια να το εμφανίσουμε κι αυτό, πιστεύω πως τότε θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα