Νίνης: Πάρμα διώξε τον Ντοναντόνι

15:00 13/11/2014 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό αισθάνεται ο Σωτήρης Νίνης, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να μιλάει για την πρώην ομάδα του, την Πάρμα, και να τη συμβουλεύει να διώξει τον Αλμπέρτο Ντοναντόνι από τη τεχνική ηγεσία.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, ο Νίνης ρωτήθηκε για το πώς είναι η εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και απάντησε λέγοντας το εξής: "Ωραία. Είμαι χαρούμενος. Το περιβάλλον μου αρέσει. Πραγματικά όλα πάνε καλά".
Για τη πορεία της Πάρμα

στο εφετινό πρωτάθλημα, τελευταία με μόλις έξι βαθμούς, ο Νίνης δήλωσε: "Σέβομαι πολύ τον Λεονάρντι (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Πάρμα) και τον Ντοναντόνι αλλά με τον προπονητή δεν τα πηγαίναμε καλά".
Σε ερώτηση αν θα βοηθούσε μια αλλαγή προπονητή, ο Νίνης απάντησε ως εξής: "Φυσικά, σίγουρα. Η ομάδα είναι τελευταία. Στο ξεκίνημα μου στη Πάρμα τα πήγαινα καλά, αλλά μετά δεν κατάλαβα γιατί ο Ντοναντόνι με άφησε έξω για 2-3 παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο. Ακόμα και πέρσι μου είπε... πας δανεικός..., του είπα όχι και σκέφτηκα ότι πρέπει να βρω τη λύση. Δηλαδή ή να μείνω ελεύθερος ή να παραμείνω στη Πάρμα. Στον Λεονάρντι είπα... δεν θέλω λεφτά, αφήστε με να φύγω..."
Ο Νίνης επανέλαβε πως το καλύτερο θα ήταν η Πάρμα να αλλάξει προπονητή και σε ερώτηση αν θα επέστρεφε στη Serie A απάντησε: "Η Ιταλία μου αρέσει. Αλλά πλέον δεν ξέρω. Είναι ένα πρωτάθλημα με πολλή τακτική, πολλή δουλειά στο γυμναστήριο. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα, να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται μόνο γυμναστήριο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα