«Νικητής» ο Πετρόφ!

19:11 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η Άστον Βίλα ενημερώνει το κοινό ότι η κατάσταση του αρχηγού της ομάδας, Στίλιαν Πετρόφ , πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Ο «Γολγοθάς» του 32χρονου ξεκίνησε πριν τέσσερις μήνες, όταν και διαγνώστηκε ότι πάσχει από οξεία λευχαιμία. Όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική του μάχη και όλοι εύχονται να βγει «νικητής» και πιο δυνατός...


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άστον Βίλα

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι ο επί χρόνια αρχηγός μας, Στίλιαν Πετρόφ, πηγαίνει όλο και καλύτερα, όσον αφορά τη μάχη

που δίνει με τη λευχαιμία.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Σταν θα ήθελε να εκφράσει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στο ιατρικό επιτελείο, που τους τελευταίους τέσσερις μήνες που διαγνώσθηκε η ασθένειά του είναι δίπλα του.

Επίσης, θέλει να εκφράσει την εκτίμησή του για τη στήριξη που έχει λάβει από τους οπαδούς της Βίλα, τους συμπαίκτες του και τους συνεργάτες του στον σύλλογο. Ο ίδιος, αλλά και η οικογένειά του έχουν γίνει πιο δυνατοί, μετά από αυτή την αγάπη.

Ήθελε να μοιραστεί με εσάς τα τελευταία νέα και σε βάθος χρόνου θα στείλει το προσωπικό του μήνυμα σε όλους σας.

Εκ μέρους του ίδιου, η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεχίζουν να σέβονται την ιδιωτική ζωή του Στίλιαν, όλο αυτό το διάστημα της μάχης του με την λευχαιμία».

Keywords
Τυχαία Θέματα