Νίκησε τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς

22:02 18/8/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αρκετά καλή κατάσταση λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, έδειξε πως βρίσκεται ο Πλατανιάς ο οποίος νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον ΟΦΗ με 2-1.

Οι νεοφώτιστοι έπιασαν καλή απόδοση, ενώ αντίθετα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, έδειξε ότι θέλει δουλειά, προκειμένου να πάρει κάτι καλό κόντρα στην SKODA Ξάνθη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο δυνατά μπήκαν οι παίκτες του Πλατανιά με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 6' με τον Μαραγκουδάκη ύστερα από ασίστ του Αναστασάκου. Μετά το γκολ οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασαν την απόδοσή τους. Ύστερα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ο Μπανούσης μετά από ένα ασύλληπτο σουτ έκανε στο 27' το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 79' ο Γκονζάλες ύστερα από δυνατό σουτ.

OΦΗ: Γουναρίδης (30' Σαχσανίδης, 60' Αγριμάκης), Μονιάκης, Ζορμπάς (65' Ανωγειανάκης), Παπάζογλου (77' Νύκταρης), Βάντο, Ζαχαράκης, Καμπάνταης, Βιτώρος, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Σόουζα.

Πλατανιάς: Κηπουρος (68' Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος(46' Παληγεώργος), Κουτεσιώτης, Ντοέ (46' Τζανής), Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (56' Γκονζάλες), Νούνιεζ, Ουκάρ (59' Μαρτσάκης), Αναστασάκος (81' Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης(70' Τσοντάκης), Αρότσα (46' Μιρτσέτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα