Νίκησε και ελπίζει

22:32 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 5η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Καλογερόπουλος

Μετά από ένα ματς με δύο πρόσωπα ο Αστέρας επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ και διατήρησε τις ελπίδες του για έξοδο στο Champions League. Αντίθετα με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε εκτός διεκδίκησης.

Εκπληκτικό το πρώτο ημίωρο του ματς με τον ΠΑΣ να απειλεί μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά το σουτ του Κοροβέση η μπάλα έγλυψε το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Περόνε απείλησε με κεφαλιά. Στο 6' η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Κάφα με φοβερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να βρει το δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα. Δέκα λεπτά μετά ήρθε και το 2-0 χάρη σε ένα εκπληκτικό σουτ του Τσαμπουρή. Ο ΠΑΣ όμως αντέδρασε καθώς στο 22' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση από τον Κουρμπέλη. Ο Κοροβέσης το εκτέλεσε και μείωσε. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε μα τον Αστέρα να απειλεί στο 42' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουσέρο. Απογοητευτικό το ματς στην επανάληψη με τη μοναδική καλή φάση να έρχεται στο 79' όταν ο Καφά έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Φεγκρούς μπλόκαρε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσίωλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46'Ναβάρο - 57'Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79'Κάστελς), Περόνε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74'Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53'Ίλιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα