Νίκη στο τέλος για Αστέρα

20:58 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 30η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ.Κάκος.

Ο Αστέρας επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στην Τρίπολη με γκολ λίγο πριν λήξει το ματς.

Η ομάδα της Τρίπολης δείχνοντας τη μαχητικότητα στην οποία

μας έχει συνηθήσει τις τελευταία αγωνιστικές απειλήθηκε στο 5' με σουτ του Ζορμπά και στο 11' από τον Βιτώρο. Τελικά στο 13ο λεπτό δέχθηκε το γκολ από το δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου. Στο 19' ο Κανούλας δεν πρόλαβε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 26' ο Περογαμβράκης δεν κατάφερε να πλασάρει τον Γεωργακόπουλο. Οκτώ λεπτά μετά ο Περογαμβράκης απείλησε εκ νέου ενώ λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Αστέρας είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάφα. Μόλις στο 52' της επανάληψης οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Καλαντζής δεν κατάφερε να πλασάρει τον Γουναρίδη ενώ δέκα λεπτά τον απείλησε και με κεφαλιά. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 80ο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Μπακασέτα. Μάλιστα ο Αστέρας πήρε τελικά τη νίκη χάρη σε ένα γκολ πάλι του Μπακασέτα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σ. Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Κοντοές, Φορμίκα, Κάφα (72'Μπακασέτας), Ναβάρο, Ράγιος, Έγκον (46'Ουρτάδο), Καλαντζής.

ΟΦΗ (Γ. Πετράκης): Γουναρίδης, Μπανούσης (54'Μπούρμπος), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (83'Κυζιρίδης), Ζορμπάς, Κανούλας (75'Καπουράνης), Περογαμβράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα