Νίκη στην Κομοτηνή και μετά φουλ για κορυφή

11:19 24/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το ταξίδι της ΑΕΚ στο θεσμό του Κυπέλλου ουδείς γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει... Ξεκίνησε το δρομολόγιο με τον Φωκικό να... φεύγει από το δρόμο της Ένωση και τώρα μπαίνουμε στην πορεία των ομίλων. Πρώτη στάση; Η Κομοτηνή και ο Πανθρακικός. Σήμερα στις 16.30 (aek365/ ΟTE SPORTS 2 ) η ΑΕΚ δίνει την πρώτη της μάχη στο θεσμό

των ομίλων του Κυπέλλου και γνωρίζει πως με νίκη γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρώτη θέση στον όμιλο, μιας και στην πορεία δίνει δύο ματς εντός έδρας.

Βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχουν, άλλα δύο αποτελέσματα. Ο Τραϊανός Δέλλας όμως έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα (και αγωνιστικά και ψυχολογικά) προκειμένου να μπει στο γήπεδο και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στα αγωνιστικά, όλα δείχνουν πως ο προπονητής θα παρατάξει την ΑΕΚ με την εξής 11άδα: Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Πεταυράκη αριστερό, τους Κολοβέτσιο - Λαμπρόπουλο στόπερ, τον Κορδέρο με τον Ανάκογλου αμυντικά χαφ, τον Πλατέλλα δεξί εξτρέμ, τον Μπαρμπόσα αριστερό, τον Μάνταλο 10άρι και τον Αραβίδη κορυφή στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα