Νίκη-πρόκριση για τον… επίλογο

00:07 29/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το 2013 αναμφίβολα ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για την ιστορία της ΑΕΚ. Ο αγωνιστικός υποβιβασμός στη Football League και η αναγκαστική πτώση στην ερασιτεχνική κατηγορία, ήταν ό,τι πιο «βαρύ» θα μπορούσε να αντέξει η... ψυχοσύνθεση ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Η ιστορία όμως πλέον δεν ξεγράφει και από το καλοκαίρι -με την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη- ξεκίνησε η

προσπάθεια για την αναγέννηση της ομάδας. Πλέον, έχοντας ξεπεράσει σχεδόν τον μισό... γολγοθά της φετινής περιόδου, η ΑΕΚ θέλει να διώξει όσο πιο «γλυκά» γίνεται το 2013 και όλοι να κάνουν μία καλή πρωτοχρονιά. Η εικόνα που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ, σίγουρα προβληματίζει πολλούς. Οπως και τον ίδιο τον Δέλλα, ο οποίος θέλησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του απολύτως συγκεντρωμένους στο κρίσιμο σημερινό ματς και για αυτό έδωσε μόλις μία ημέρα ρεπό, ανήμερα των Χριστουγέννων.
Για αυτό και ο προπονητής της Ένωσης θέλει να παρατάξει μία ενδεκάδα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όπως μάλιστα φάνηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, εκτός βασικού σχήματος αναμένεται να μείνει ο Ντακόλ. Όσο για τους έντεκα, αυτοί πιθανότατα θα είναι οι Αργυρίου δεξιά στην άμυνα, αριστερά ο Πεταυράκης, με τους Ρόβα και Τσιρίλο στα στόπερ. Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Κορδέρο με τον Γεωργέα και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Ανάκογλου. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Πλατέλλας, αριστερά ο Γροντής και στην κορυφή ο Μπρέσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα