Νίκη με… βοήθεια για Γιούβε (VIDEO)

23:48 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Α' - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΡΜΑ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Γιουβέντους Αρένα
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά η Γιουβέντους νίκησε την Πάρμα με 2-0 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως το δεύτερο γκολ της «Μεγάλης Κυρίας» δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή.
Καλύτερη η «Μεγάλη Κυρία» στο πρώτο

μέρος πίεσε τους φιλοξενούμενους και έψαξε ένα γρήγορο γκολ. Τελικά η μεγαλύτερη της ευκαιρία να σκοράρει ήρθε στο 33' όταν ο Λιχστάινερ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του γκολκίπερ, Μιράντε. Ο Βιντάλ από τα 11 βήματα ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιταλό τερματοφύλακα των «παρμέντσι» και έτσι έμεινε το μηδέν. Στην επανάληψη η Γιούβε μπήκε αποφασισμένη και η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 55' όταν ο Ασαμόα πέρασε την τέλεια πάσα στον Λιχστάινερ ο οποίος νίκησε τον Μιράντε και έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά μάλλον η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Πίρλο, ο Μιράντε πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα , αλλά ο διαιτητής έδειξε λανθασμένα σέντρα.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπαρτσάλι, Μαρόνε, Μπονούτσι, Λιχστάινερ (78' Παντόιν), Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τζιοβίνκο (88' Ντε Τσέλιε), Βούτσινιτς (80' Μάτρι).
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Ρόσι (81' Πελέ), Άκουα (58' Νίνης), Βαλντές, Παρόλο, Γκόμπι, Μπαμπιανί, Παμπόν (58' Μπελφοντίλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα