«Νίκη για την πρώτη θέση»

19:43 11/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. «Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της σχέσης των δύο ομάδων. Στο πρώτο παιχνίδι ζήσαμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ζεστή και αθλητική και θέλουμε να την ανταποδώσουμε. Κάτι αντίστοιχο θα ζήσουμε και εδώ. Δεν θα παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα. Η σημασία είναι μεγάλη για εμάς. Άλλο, όμως, οι σχέσεις των ομάδων και άλλο το αγωνιστικό. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι να εφαρμόσουμε όσα θέλουμε. Σίγουρα είναι

ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει για να πάρουμε την πρώτη θέση και η σημασία είναι σημαντική. Προσανατολιζόμαστε σε αυτό τον στόχο και αυτό που έχει σημασία να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι φορμαρισμένος. Παίζουν καλύτερα απ' ότι στον πρώτο γύρο το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Θέλει προσοχή και ηρεμία το παιχνίδι».

Για τα ατού των Σέρβων, Γούιλιαμς και Μαριάνοβιτς: «Ο Γουίλιαμς είναι παίκτης ποθ μόνος του μπορεί να κερδίσει παιχνίδια . Έχει υψηλό ποσοστό ασίστ και πρέπει να δώσουμε έμφαση και να προσαερμόσουμε την άμυνα επάνω του. Το ίδιο πρέπει να κάνυομε και με τον Μαριάνοβιτς. Έχει φυσικά προσόντα και είναι ένας πονοκέφαλος για κάθε αντίπαλο και πρέπει να τον κρατήσουμε μακριά από το καλάθι».

Για πιθανή επιστροφή Λοτζέσκι και Κατσίβελη: «Είναι σε καλό δρόμο και οι δύο παίκτες. Έχουν κάνει προπόνηση με όλη την ομάδα και την τελική απόφαση θα την πάρουμε μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής».

Για το Top 16: «Θέλουμε να χτίσουμε νοοτροπία για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό δεν γίνεται πάντα γιατί οι παίκτες είναι άνθρωποι. Κάποιες μέρες κάτι δεν θα μας βγει. Η νοοτροπία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και ό,τι θέλει να έρθει, θα έρθει. Σίγουρα θα κάνουμε έναν προγραμματισμό για να έχουμε τους παίκτες όσο πιο φρέσκους μπορούμε. Από εδώ και πέρα θα το κάνουμε έτσι.

Για τις βολές: «Οι βολές είναι μια χαρά, Σε όλα τα παιχνίδια μας είναι σε πολύ καλό βαθμό και σιγά σιγά ανεβάζουμε τα νούμερά μας κι άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα