Νίκη για Νέα Κηφισιά

23:52 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για ουσιαστικά συμπεράσματα, η Νέα Κηφισιά έδειξε θετικότατα στοιχεία στο πρώτο της φετινό φιλικό. Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε σε σημερινό φιλικό αγώνα του Χολαργού (Β' Εθνική) με 98-72, με τον Έλληνα κόουτς να μένει ικανοποιημένος κυρίως από την διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες του.
Το τεχνικό τιμ δοκίμασε αρκετά σχήματα και συστήματα ενώ δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες πλην του Σάββα

Νικητάκη ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο ισχίο και το οποίο θα τον κρατήσει λίγες ακόμη ημέρες εκτός προπονήσεων.
Η ομάδα της Κηφισιάς ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τα δεκάλεπτα διαμορφώθηκαν ως εξής: 29-23, 53-37, 82-50, 98-72.

Στα μεταγραφικά, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για μια ακόμη προσθήκη, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την εικόνα της ομάδας στα φιλικά. Σε περίπτωση πάντως που χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα, αυτή θα αφορά τη θέση του πάουερ φόργουορντ, με τους Μάρκο Κολώκα (ήταν και πέρυσι στη Κηφισιά) και Γιάννη Ψαθά (μετέχει στη προετοιμασία), να είναι οι βασικότεροι υποψήφιοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα