Νίκες σωτηρίας για Αταλάντα και Κάλιαρι

21:27 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Σεντ Ελία
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Κάλιαρι που επικράτησε με 3-0 της Κατάνια και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Κατάνια απείλησε πρώτη στο 4ο λεπτό με το σουτ του Γκόμες από αριστερά και τον Αβράμοφ να μπλοκάρει σε δύο χρόνους, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ριμπέιρο πέρασε λίγο άουτ.
Στο 6' η κεφαλιά του Μπεργκέσιο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 21' η Κάλιαρι άνοιξε το σκορ. Οι Κόσου, Πινίγια και Ριμπέιρο συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος με σουτ από τα αριστερά

άνοιξε το σκορ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μπεργκέσιο βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό σουτ και ο Αβράμοφ απομάκρυνε.
Στο 43ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Κόσου πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τερατσιάνο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Αστόρι.
Η Κάλιαρι είχε τεράστια ευκαιρία στο 51' για να κάνει 2 τα τέρματά της, αλλά το σουτ του Κόντι σταμάτησε στο δοκάρι της Κατάνια.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρκέζε αστόχησε μέσα από την περιοχή ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Ναϊνγκολάν στο 58'.
Η Κάλιαρι συνέχισε να πιέζει και καθάρισε το ματς στο 79ο λεπτό. ο Ιμπαρμπό με τον Πινίγια έφυγαν στην κόντρα και ο δεύτερος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
Στο 83' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε 3ο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Κανίνι σταμάτησε στο δοκάρι του Τερατσιάνο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ιμπαρμπό στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Κανίνι, Αγκοστίνι, Αστόρι, Πιζάνο, Κόντι, Ναϊνγκολάν, Έκνταλ, Κόσου (90+2' Αριάουντο), Πινίγια (87' Λαριβέι), Ριμπέιρο (73' Ιμπαρμό).
ΚΑΤΑΝΙΑ: Τερατσιάνο, Μπελούτσι, Μότα, Σπόλι, Μαρκέζε, Μπιαγκιάντι (70' Σουάζο), Λόντι, Σέιμουρ, Γκόμες (54' Λαντζαφάμε), Λαμά (77' Κατελάνι), Μπεργκέσιο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΚΙΕΒΟ: 1-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια
Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Αταλάντα κόντρα στην Κιέβο (1-0) και ξέφυγε με 8 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 14ο λεπτό ο Κονσίλι δε δυσκολεύτηκε από στη σέντρα σουτ του Μπράντλεϊ, ενώ σδτο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Μοράλες για οφσάιντ.
Στο 32΄ο Κονσίλι απέκρουσε την κεφαλιά του Φρέι, ενώ στο 35' το μακρινό σουτ του Βάτσεκ πέρασε λίγο άουτ.
Στο 41' ήταν η σειρά του Σορεντίνο να σώσει την Κιέβνο σε σουτ του Ντενις, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ πραγματοποίησε τεράστια διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Μοράλες και Ραϊμόντι.
Στην επανάληψη η Αταλάντα μπήκε πιο δυνατά και μετά από αρκετές καλές φάσεις2, πέτυχε το γκολ στο 71ο λεπτό.
Ο Σκελότο έκανε κούρσα από δεξιά, έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μοράλες από κοντά νίκησε τον Σορεντίνο.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Πελούζο, Μανφρεντίνι, Στεντάρντο, Ραϊμόντι, Καρμόνα, Κιγκαρίνι (81' Κατσόλα), Μποναβεντούρα, Σκελότο (82' Λουκίνι), Ντένις, Μοράλες.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Αντρεόλι (25' Νταϊνέλι), Σέζαρ, Φρέι, Ντραμέ, Ριγκόνι (51' Χετεμάι), Μπράντλεϊ, Βάτσεκ, Κρουσάδο (76' Παλ

Keywords
Τυχαία Θέματα