Νέτο και άλλοι δυο για Ολυμπιακό

09:24 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Νέτο αποτελεί τη πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, αλλά η καθυστέρηση που παρουσιάζεται από πλευράς Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το γεγονός πως απομένουν έξι μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, υποχρεώνουν την ομάδα του Πειραιά να εξετάσει και άλλες περιπτώσεις.
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο προπονητής του Ολυμπιακού,

Βίτορ Περέιρα, έχει στραφεί στην αγορά της πατρίδας του και έχει ξεχωρίσει τον Μαχαμαντού Ναμπί Σαρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον Ντιέγκο Ρέγιες της Πόρτο.
Ο Ρέγιες είναι Μεξικανός και τον Δεκέμβρη είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά είχε απορριφθεί από τον Μίτσελ. Η Πόρτο πιστεύει πολύ στον παίκτη και θέλει να τον παραχωρήσει με μορφή δανεισμού.
Σε ό,τι αφορά στον Ναμπί Σαρ, ο Γάλλος είναι υπό παραχώρηση παρότι στο πρώτο μισό είχε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σημειώνεται πως τόσο ο Νέτο όσο και ο Σαρ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Europa League. Έτσι, η ομάδα του Πειραιά θα αποκτήσει τον Σαρ μόνο αν εγκαταλειφθεί η περίπτωση Νέτο.
Το σίγουρο είναι πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Περέιρα θέλει να τελειώσει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού το συντομότερο δυνατόν γιατί πλησιάζουν τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο και ο Μποτία πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος την ώρα που Σιόβας και Αυλωνίτης παίζουν συνεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα