Νέος πρόεδρος της Σαουθάμπτον ο Ραλφ Κρούγκερ

17:01 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 54χρονος πρώην παίκτης και προπονητής του σπορ στον πάγο τον περασμένο μήνα στέφθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης με την Εθνική Καναδά, ενώ τώρα του ανατέθηκε ο ρόλος να επαναφέρει τη διοικητική ηρεμία στους «άγιους», οι οποίοι από την αποχώρηση του Κορτέζε τον περασμένο Γενάρη και μετά ήταν, ουσιαστικά, ακέφαλοι διοικητικά και με την Λίεμπερ να «τρέχει» όλο το σύστημα.

Ο Κρούγκερ έχει αποτελέσει πρώτος προπονητής των Έντμοντον Όιλερς της NHL και της Εθνικής Ελβετίας στο χόκεϊ

και πρέπει να σημειωθεί πώς με το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία επαφή. Ο Γερμανοκαναδός, στις πρώτες του δηλώσεις, δήλωσε πώς αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η ανάθεση του ρόλου αυτού και πώς κύριο μέλημά του είναι να γιγαντώσει το εμπορικό όνομα των «άγιων», χτίζοντας και μία σταθερή δύναμη στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του Ραλφ Κρούγκερ δεν είναι τυχαία, μια και θεωρείται (παρά το γεγονός ότι πρόκειται, επί της ουσίας, για πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου) σημαντικό μυαλό σε οικονομικά ζητήματα, με καλές διασυνδέσεις. Μαζί του προσελήφθησαν οι δικηγόροι Χανς Χόφστετερ και Γκάρεθ Ρότζερς, οι οποίοι θα έχουν διευθυντικό ρόλο στο νέο σχήμα διοίκησης του κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα