Νέος πρόεδρος ο Μαθιουλάκης

23:43 6/7/2014 - Πηγή: AEK365

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αλλαγής στην προεδρία του Πλατανιά ολοκληρώθηκε την Κυριακή (6/7) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοικούντες την ΠΑΕ. Πλέον την προεδρία ανέλαβε ο μέχρι πρότινος α' αντιπρόεδρος, Μανώλης Μαθιουλάκης, αντικαθιστώντας τον Στέλιο Βαρουξάκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «"Βελούδινη" διαδοχή στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καθώς ο μέχρι σήμερα α' αντιπρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης αναλαμβάνει, το επόμενο διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη θέση του Στέλιου Βαρουξάκη, ο οποίος αποφάσισε,

για προσωπικούς λόγους, να παραιτηθεί από τη Διοίκηση, παραμένοντας, ωστόσο, μεγαλομέτοχος και αναλαμβάνοντας, εξωθεσμικά, συγκεκριμένο έργο (μεταγραφικά θέματα, εκπροσώπηση στη Super League κ.λπ.) προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ανιδιοτελώς στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης απόφασης έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, σε εξαιρετικό κλίμα, σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., οι κύριοι Βαρουξάκης και Μαθιουλάκης, παρουσία του β' αντιπροέδρου Αντώνη Κοκολοδημητράκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα