Νέο ύποπτο ματς στην Football League

13:42 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα η ΕΠΟ έστειλε στην Εισαγγελία, το υπουργείο Αθλητισμού και στην διοργανώτρια Αρχή τον φάκελο που έλαβε από την UEFA και στον οποίο η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χαρακτηρίζει ως "ύποπτο" το παιχνίδι που έγινε στα Γιαννιτσά ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Πιερικό για το πρωτάθλημα της Football League.
Η αναμέτρηση έγινε στις 15 Μαΐου

με την Αναγέννηση να κερδίζει με 3-1 και να εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο έβδομο λεπτό με τον Σπαθάρα και είκοσι λεπτά αργότερα ο Πιερικός ισοφάρισε με τον Καρακατσάνη. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε την νίκη χάρη σε δυο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σκαθαρούδη (57') και τον Άρτσε (86') ενώ στο 88ο λεπτό ο Πιερικός είχε δοκάρι με τον Ανδρεόπουλο.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό η UEFA είχε στείλει φάκελο και για το παιχνίδι Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής, 4-3 το τελικό σκορ, και πάλι για την Football League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πιερικός:
ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013.
Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά - Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα