Νέο ΔΣ στον σύνδεσμο Κατερίνης

12:29 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Κατερίνης. Αναλυτικά το περιεχόμενο της: «Το νεο Διοικητικο Συμβουλιο που προεκυψε ομοφωνα απο τους 7 εκλεγεντες των εκλογων μας ειναι: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαρισοπουλος Βαιος. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:Τσαρελας Ιωαννης. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Tσικρας Μιχαλης. ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Κοτζαηλιας Δημητριος. ΤΑΜΙΑΣ:Ντανταμης Ιωαννης.

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:Mακρης Ιωαννης. ΕΦΟΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ:Λεκας Χρηστος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:Eλευθεριαδης Γρηγοριος και Παπαδιαμαντης Χρηστος.

Η προσπαθεια συνεχιζεται και μονο ευκολη δεν ειναι.Ειχαμε εως τωρα να αντιμετοπισουμε την κριση,την πτωση της ομαδας στην Γ'Εθνικη με οτι συνεπαγεται αυτο και την αναγκαστικη αλλαγη γραφειων (για λογους της ιδιοκτησιας) στην χειροτερη περιοδο.Σκυψαμε μερικοι κεφαλι μεσα στην στεναχωρια μας,καναμε θυσιες ξεχνωντας την προσωπικη μας ζωη και να εχουμε βαλει το νερο στο αυλακι.Τα καινουρια μας γραφεια ειναι καταπληκτικα οπως μας ειπε και ο πολυ καλος μας φιλος Μανος Μακρης κατα την επισκεψη της ομαδας βολλευ.Ομως εχουμε να κανουμε πολλα ακομη και χρειαζομαστε τους παντες διπλα μας.Προσδεθειται γιατι ξεκιναμε για απογειωση.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!ΥΓ.1)Με ψυχη,αγαπη,πιστη στην ΙΔΕΑ μας,στην ομαδα και με ΑΕΚΟΚΑΡΔΙΑ στο τιμονι(ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ) καναμε 3 οργανωμενες εκδρομες(δυο στο ΟΑΚΑ για το πρωταθλημα και μια στο ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ για το κυπελλο)και φυσικα θα κανουμε και αλλες.Μας ρωταγαν με ποιον παιζουμε και παμε.Η απαντηση ηταν οτι δεν μας νοιαζει.Μας νοιαζει να ειμαστε διπλα στην ΑΕΚ και μονο αυτο!!!Τα καλυτερα ερχονται (ΓΗΠΕΔΑΡΑ -ΟΜΑΔΑΡΑ -ΤΙΤΛΟΙ).Τα ονειρα μας γινονται πραγματικοτητα και εφιαλτες για αλλους.Πρεπει να αντεξουμε να τα καταφερουμε για να τα απολαυσουμε σαν συνδεσμος.ΥΓ.2)Οι τιτλοι του Διοικ.Συμβουλιου ειναι το τυπικο μερος Η ουσια ειναι η ομαδικη και οργανωμενη προσπαθεια που γινεται.Κατω απο τον Ολυμπο και λιγο πριν τον Πυργο τον Λευκο ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα