Νεκρός μέσα σε κάδο σκουπιδιών Ελληνοαμερικανός παίκτης του ράγκμπι

13:29 1/12/2014 - Πηγή: AEK365

Από την περασμένη Τετάρτη, ο Ελληνοαμερικανός Κώστας Καραγιώργος αγνοείτο με την κατάληξη να είναι τραγική καθώς, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε νεκρός μέσα σε κάδο σκουπιδιών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 22χρονος παίκτης του ράγκμπι αυτοπυροβολήθηκε ενώ αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ που είχε στο κορμί του.
Σε δηλώσεις του ο αστυνομικός Ριτς Βάινερ τόνισε: "Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία πρέπει να απαντήσουμε. Όμως, ήταν μέσα στον κάδο και το όπλο ήταν δίπλα του".
Ο Κώστας Καραγιώργος έπαιζε στην ομάδα του πανεπιστημίου του Οχάιο

και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα του είπε στις Αρχές πως αργά το βράδυ της Τετάρτης έλαβε ένα μήνυμα από τον γιο της που της ζητούσε συγγνώμη σε περίπτωση που την ντροπιάσει.
Μαρτυρίες συγκατοίκων του αναφέρουν πως ο Καραγιώργος έφυγε φορώντας μαύρα ρούχα λέγοντας πως πάει μια βόλτα και δεν εμφανίστηκε στη προπόνηση της Τετάρτης αλλά ούτε και στην οικογενειακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Σε ανακοίνωση του το πανεπιστήμιο του Οχάιο σημειώνει τα εξής: "Το Πανεπιστήμιο του Οχάιο είναι σοκαρισμένο και λυπημένο ακούγοντας την είδηση του θανάτου του σπουδαστή και αθλητή Κώστα Καρατζορτζ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του και όσους τον γνώριζαν, γιατί περνούν δύσκολες στιγμές".
Το περασμένο καλοκαίρι, ο 22χρονος άρχισε να ασχολείται με το ράγκμπι αφήνοντας το άθλημα της πάλης με τον συναθλητή του, τον Τέιλορ Ντέκερ, να δηλώνει: "Ήμασταν φίλοι με τον Κώστα πριν έρθει στην ομάδα. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί".

Keywords
Τυχαία Θέματα