Νεκρή για 40 λεπτά αλλά τώρα νιώθει μια χαρά!

12:48 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σε νοσοκομείο της Μελβούρνης, η 41χρονη Vanessa Tanasio ήταν κλινικά νεκρή για 42 λεπτά αλλά λίγο αργότερα επανήλθε και πάλι στην ζωή!
Την προηγούμενη εβδομάδα, η 41χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή, με μια από τις βασικές της αρτηρίες να είναι κλειστή. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στην συνέχεια καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή και ήταν κλινικά νεκρή.
Ωστόσο οι γιατροί δεν το έβαλαν κάτω και χρησιμοποιώντας μια συσκευή αποσυμπίεσης, την μοναδική στην Αυστραλία, κατόρθωσαν να κρατήσουν την ροή του αίματος στον εγκέφαλο της ενώ την ίδια

στιγμή η καρδιολόγος Wally Ahmar προσπαθούσε να ξεμπλοκάρει την αρτηρία.
Η προσπάθεια των γιατρών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς λίγο αργότερα η καρδιά της 41χρονης άρχισε να λειτουργεί κανονικά.
Όπως δήλωσε η γιατρός: «Χρησιμοποιήσαμε πολλά φάρμακα, πολλαπλά σοκ, για να την επαναφέρουμε στην ζωή. Ωστόσο, ναι, μπορούμε να μιλάμε για θαύμα».
Η 41χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιστορικό πάνω σε θέματα καρδιάς, ενώ εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη της που είναι καλά.
«Θυμάμαι που βρισκόμουν στον καναπέ, μετά στο πάτωμα και έπειτα στο νοσοκομείο. Τις επόμενες δύο ημέρες δεν θυμάμαι τίποτε», αποκαλύπτει η ίδια.
«Είναι σουρεαλιστικό. Ήμουν νεκρή για σχεδόν μία ώρα και μία εβδομάδα αργότερα αισθάνομαι μια χαρά.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη ασθενή που χρησιμοποίησε επιτυχώς την πρωτοποριακή αυτή συσκευή Lucas 2, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα