Νέες πληρωμές στους παίκτες

20:56 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στα ταμεία της ΑΕΚ βρίσκονται από σήμερα τα χρήματα που έστειλε η ΟΥΕΦΑ, για την πρώτη δόση της ομάδας από τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Το ποσό είναι 840.000 ευρώ και είναι 700.000 ευρώ για την είσοδο στους ομίλους και 140.000 ευρώ για την εκτός έδρας νίκη επί της Στουρμ Γκρατς. Η

διοίκηση που τα περίμενε πως και πως αυτά τα χρήματα, για να μοιράσει κάποια εξ αυτών, στους ποδοσφαιριστές έδωσε το «ΟΚ» στον Βασίλη Δημητριάδη να ενημερώσει τους παίκτες για πληρωμές. Έτσι λοιπόν, ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, είπε στους παίκτες πως την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα τη Δευτέρα) και πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν το ποσό των 500.000 ευρώ. Μία ακόμα οικονομική ανάσα για τους παίκτες, που τουλάχιστον θα πάνε με γεμάτες τσέπες σε ένα τόσο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης.

Από κει και πέρα, οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ δεν σταματάνε εκεί, καθώς χρήματα θα πρέπει να δοθούν και στην ΕΠΟ (υπάρχει διακανονισμένη οφειλή από τις αρχές της χρονιάς), στο ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργάζεται η ΠΑΕ (θυμόμαστε το πρόβλημα με τα έσοδα από το ματς με τον ΠΑΣ να πηγαίνουν στο ταξίδι της Αυστρίας), αλλά και σε πρώην παίκτες της, όπως ο Χουάνφράν που απειλεί να προσφύγει κατά της Ένωσης. Ωστόσο, στην ΠΑΕ περιμένουν και κάποια ακόμα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova, τα οποία αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα