Νέες φωτογραφίες από την αυτοκτονία του Κομπέιν στη δημοσιότητα (ΦΩΤΟ)

17:19 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Είκοσι χρόνια μετά την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφίες από το σημείο όπου αυτοκτόνησε ο Κομπέιν.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό κουτί πούρων, το οποίο περιέχει όλα τα σύνεργα που χρησιμοποιούσε ο Κομπέιν για τα ναρκωτικά, ένα κουτάλι, ενδεχομένως με υπολείμματα ηρωίνης σε αυτό, βελόνες και έναν αναπτήρα. Δίπλα υπάρχει ένα αποτσίγαρο και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Στη δεύτερη

φωτογραφία το κουτί των πούρων είναι κλειστό ενώ δίπλα υπάρχει το πορτοφόλι του τραγουδιστή ανοιχτό και φαίνεται η ταυτότητά του.

Αν και αρχικά είχαν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες ότι οι αρχές ενδέχεται να ανοίξουν ξανά το φάκελο αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν, τελικά αυτό διαψεύδεται καθώς ο θάνατος του Κομπέιν θεωρείται οριστικά αυτοκτονία.

Το σώμα του Κερτ Κομπέιν ανακαλύφθηκε στις 8 Απριλίου 1994 στο σπίτι του στη λίμνη Ουάσινγκτον, από τον ηλεκτρολόγο Γκάρι Σμιθ, που είχε πάει εκεί για να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας. Εκτός από μια ελάχιστη ποσότητα αίματος που έτρεχε από το αυτί του τραγουδιστή ο ηλεκτρολόγος ανέφερε πως δεν είδε κανένα άλλο σημάδι τραυματισμού, και αρχικά νόμιζε πως κοιμόταν, μέχρι τη στιγμή που είδε το όπλο που ήταν στραμμένο προς το πηγούνι του. Ο Κομπέιν είχε αυτοκτονήσει 3 μέρες πριν, στις 5 Απριλίου.

Δίπλα του βρέθηκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας, όπου ανέφερε: «Δεν έχω νιώσει τη διέγερση που μου προκαλούσε το να ακούω και να δημιουργώ μουσική, μαζί με το πραγματικό γράψιμο... εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα