Νέες, ακόμα πιο σοκαριστικές, αποκαλύψεις για τον Σάβιλ

18:38 27/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ακόμα πιο απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την διάσημο παρουσιαστή του BBC, Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος απεβίωσε το 2011 σε ηλικία 84 ετών.

Μετά το θάνατό του ήρθαν στο φως αμέτρητες καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών από τον παρουσιαστή. Όπως γίνεται τώρα γνωστό, ο Σάβιλ κακοποιούσε επί δεκαετίες ασθενείς 5-75 ετών, ενώ φέρεται να βεβήλωνε και πτώματα!

Σύμφωνα με έκθεση που καλύπτει

28 νοσοκομεία, ο Σάβιλ εκμεταλλευόμενος το φιλανθρωπικό του έργο είχε πρόσβαση στα νοσοκομειακά ιδρύματα και φέρεται να επιτίθονταν συστηματικά σε ασθενείς από το 1962-2009.

Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφέρεται:

-Εξήντα άνθρωποι κατήγγειλαν την κακοποίησή τους μεταξύ των ηλικιών 5-75.

-Οι επιθέσεις ποίκιλαν από χυδαία σχόλια μέχρι σεξουαλική κακοποίηση, ενώ έχουν καταγγελθεί τουλάχιστον 3 βιασμοί μεταξύ 1962-2009.

-Μόνο 9 εκ των θυμάτων διηγήθηκαν τον εφιάλτη τους στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Σάβιλ είχε εμμονή με τους νεκρούς και φέρεται να πόζαρε δίπλα σε πτώματα και να τα βεβήλωνε.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ, ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα, λέγοντας ότι οι πράξεις του Σάβιλ συνταράσσουν την χώρα, λέγοντας ότι επρόκειτο για έναν αηδιαστικό, κατά συρροή βιαστή που εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη ενός ολόκληρου έθνους. Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο εκκεντρικός Σάβιλ, γνωστός για την ξανθή του κόμη, τα εκκεντρικά του κοστούμια και τα πούρα, πέθανε σε ηλικία 84 ετών τον Οκτώβριο του 2011. Είχε επιδοθεί σε φιλανθρωπικό έργο και μάλιστα είχε τιμηθεί με τον τίτλο του "σερ" από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα