Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Χότζσον

17:24 28/8/2014 - Πηγή: AEK365

«Θα είναι συναρπαστικό, αλλά θα υπάρξουν κάποιες στιγμές ανησυχίας για να δούμε πως θα μπουν αυτοί οι παίκτες στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο Χότζσον σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: «Ήμασταν λίγο άτυχοι στον πρώτο αγώνα μας για τα προκριματικά, είναι αναμφισβήτητα το πιο δύσκολο παιχνίδι μας (σ.σ. με την Ελβετία εκτός έδρας) και αυτοί οι παίκτες ίσως δεν πάρουν τη μαλακή εισαγωγή που ενδεχομένως θα μπορούσαν να έχουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος για να φοβόμαστε. Με αυτούς τους παίκτες που φέρνουμε στην ομάδα -και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει ο Θίο Γουόλκοτ,

ο Ρος Μπάρκλεϊ ή ο Άνταμ Λαλάνα- δεν βλέπω λόγο για να είμαστε φοβισμένοι».
Ο Χότζσον ανακοίνωσε ακόμη ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι ο νέος αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, παίρνοντας το περιβραχιόνιο από τον Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ, ο οποίος ανακοίνωσε τον Ιούλιο την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Φρέιζερ Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Κάλουμ Τσέιμπερς (Άρσεναλ), Φιλ Τζαγκιέλκα (Έβερτον), Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Τζον Στόουνς (Έβερτον)

ΜΕΣΟΙ: Τζακ Κόλμπακ (Νιούκαστλ), Φάμπιαν Ντελφ (Άστον Βίλα), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Άντρος Τάουνσεντ (Τότεναμ), Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ρίκι Λάμπερτ (Λίβερπουλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ντάνι Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα