«Νέα πρόσωπα, ίδιο πνεύμα»

18:50 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από τη στιγμή που βρέθηκε στη μεγάλη κατηγορία, ο Απόλλωνας κάθε χρόνο φροντίζει να διαψεύδει τους άσπονδους φίλους του και εύκολα ή δύσκολα καταφέρνει να ανανεώσει την παραμονή του στη Volleyleague. Στόχο που έχει και φέτος, σε μια σεζόν όπου υπάρχουν σημαντικές αλλαγές τόσο στο ρόστερ, όσο και στη διοίκηση του συλλόγου.

Βάσω Τσιούγγαρη: «Θα παλέψουμε και φέτος»
Υπήρξε από τις πρώτες αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα της γειτονιάς της το περασμένο καλοκαίρι

βρέθηκε σε δύσκολη θέση δεν το σκέφτηκε στιγμή.
Η Βάσω Τσιούγγαρη, ως ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Φίλων Απόλλων Πόντου, ρίχθηκε στη μάχη, έχοντας και μια σημαντική πρωτιά, αφού είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ΤΑΑ που συμμετέχει στη Volleyleague.

«Εγώ απλά προσφέρθηκα να βοηθήσω τον Απόλλωνα και ειλικρινά δεν δίνω βάση στον τίτλο του προέδρου, αφού η προσπάθεια είναι κοινή απ' όλα τα μέλη του ΤΑΑ, αλλά και τον Ερασιτέχνη φυσικά», ξεκαθαρίζει η ίδια χρησιμοποιώντας τους ίδιους χαμηλούς τόνους και για τους αγωνιστικούς στόχους του τμήματος.

«Παρόλο που ξεκινήσαμε καθυστερημένα, καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα αξιόλογο ρόστερ, χωρίς υπερβολές. Υπάρχει στην ομάδα εμπειρία, αλλά και ταλέντο, όμως σίγουρα υπάρχει θέληση και αγάπη γι' αυτό που κάνουν κι είμαστε αισιόδοξοι ότι και φέτος ο Απόλλωνας θα ξεπεράσει τον εαυτό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα