Έχασε την ευκαιρία η Γιούβε!

15:39 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΠΑΡΜΑ: 3-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Επιτέλους νίκη για τη Μίλαν, που επικράτησε με 3-1 της Πάρμα.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Νοτσερίνο έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του και τελικά στο 17' η Μίλαν άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Μενέζ. Ωστόσο στο 25ο λεπτό η Πάρμα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νοτσερίνο, ενώ στο 35' ο Ντέστρο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Οι «ροσονέρι» μπήκαν πιο αποφασισμένοι στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό ο Τσέρτσι έδωσε όμορφα

στον Μενέζ κι εκείνος έκανε το 2-1. Και στο 76ο λεπτό ο Τζακάρντο έκανε το 3-1 για τη Μίλαν και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη.

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Τζακάρντο, Ραμί, Άλεξ, Μποκέτι, Χόντα, Πόλι, Φαν Χίνκελ (46' Εσιέν), Τσέρτσι, Ντέστρο (73' Μουντάρι), Μενέζ (81' Πατσίνι).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κόστα, Σαντακρότσε (60' Ριζπόλι), Λουκαρέλι, Γκόμπι, Νοτσερίνο, Μαριγκά (65' Μάουρι), Γκαλόπα, Βαρέλα (77' Χαρασλίν), Παλαντίνο, Ροντρίγκες.

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-1
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τσεζένα, που κέρδισε τη Λάτσιο με 2-1.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Κράιντς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 13' και στο 15' οι Ντεφρέλ και Πουλτζέτι έχασαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες. Στο 30ο λεπτό ο Λεάλι είπε όχι σε μακρινό σουτ του Παρόλο, ενώ στο 34' ο κίπερ της Τσεζένα νίκησε σε τετ α τετ τον Κλόζε. Στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Καντρέβα ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 61ο λεπτό έφτασαν στο γκολ με τον Ντεφρέλ. Η Λάτσιο βγήκε μπροστά και προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 77ο λεπτό ο Κατάλντι πέτυχε αυτογκόλ κι έκανε το 2-0. Η Λάτσιο μείωσε στο 88ο λεπτό με τον Κλόζε.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Καπέλι, Περικό, Ρεντζέτι, Κράιντς, Πουλτζέτι (86' Κασκιόνε), Ντε Φέουντις, Γκιόργκι, Ντεφρέλ, Μπριέντζα, Ντζούριτς (70' Γκονζάλες)

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Μπάστα, Μαουρίσιο, Τσάνα, Μάουρι (82' Περέα), Λεντέσμα (60' Κεϊτά), Περεϊρίνια (64' Καβάντα), Καντρέβα, Παρόλο, Κατάλντι, Κλόζε.

ΚΙΕΒΟ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Σημαντικό διπλό με 2-1 πήρε η Νάπολι επί της Κιέβο και πλησίασε τη Ρόμα.

Στο 8' και στο 11' η Κιέβο απείλησε με τα σουτ των Παλόσκι και Μπίρσα αλλά τελικά στο 18' η Νάπολι πήρε το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Σέζαρ. Ωστόσο στη συνέχεια η Κιέβο ισορρόπησε και ισοφάρισε στο 25'. Οι Μπρίτος και Ράφαελ μπερδεύτηκαν και ο Πελισιέ ανενόχλητης έκανε το 1-1.

Η Νάπολι μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Γκαμπιαντίνι.

ΚΙΕΒΟ: Μπιθάρι, Σέζαρ (80' Κρίστιανσεν), Γκαμπερίνι, Ζουκάνοβιτς, Μπίρσα (61' Μπότα), Ίζκο, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Σκελότο, Πελισιέ, Παλόσκι (71' Μετζιορίνι)

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μπρίτος, Αλμπιόλ, Ντε Γκουζμάν, Μάτσιο, Λόπεθ, Ζορζίνιο (69' Γκαργκάνο), Μέρτενς (78' Χάμσικ), Γκαμπιαντίνι (65' Καγιεχόν), Ιγκουαΐν.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΒΕΡΟΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Ευρώπη βλέπει η Παλέρμο, που κέρδισε με 2-1 τη Βερόνα.

Η Βερόνα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 8ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Ταχτσίδης έπιασε όμορφη κεφαλιά σχεδόν από τα πέναλτι κι έκανε το 1-0. Ωστόσο η Παλέρμο ανέβηκε στη συνέχεια και στο 18ο λεπτό ο Ντιμπάλα μετά από τρομερή προσπάθεια, έκανε το 1-1. Στο 21ο λεπτό ο Βάσκες έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Παλέρμο, ενώ στο 27 ακυρώθηκε γκολ του Τόνι ως οφσάιντ. Στο 35ο λεπτό η Βερόνα άγγιξε το 2-1, αλλά ο Σορεντίνο είπε όχι σε διαδοχικές προσπάθειες των Τόνι και Λόπες, ενώ στο 37' ο Μπαρέτο αστόχησε από ιδανική θέση.

Η Παλέρμο μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, πίεσε και τελικά στο 79ο λεπτό ο Μπελότι πέτυχε το 2-1.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μοργκανέλα, Αντζέλκοβιτς, Βιτιέλο, Γκονζάλες, Λαζάαρ (81' Νταπρελά), Μπαρέτο, Μπολτζόνι, Γιάγιαλο (70' Μπελότι), Βάσκες (81' Τσότσεφ), Ντιμπάλα

ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Μόρας, Μπρίβιο, Μάρκες, Μάρκεθ, Γκρέκο, Μάρτιτς (81' Σαβιόλα), Ταχτσίδης, Σάλα (5' Χριστοδουλόπουλος), Τόνι, Λόπες (70' Φερναντίνιο)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-1
Γήπεδο: Ατλέτι Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Μεγάλη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Αταλάντα επί της Κάλιαρι.

Η Αταλάντα ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και στο 18' μετά από σέντρα του Ντελ Γκρόσο, ο Μπιάβα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 21ο λεπτό η Κάλιαρι έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Καπουάνο, ενώ στο 25' το πλασέ του Καρμόνα πέρασε λίγο άουτ. Στο 35ο λεπτό η Λάτσιο πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τελικά στο 45ο λεπτό, η Κάλιαρι ισοφάρισε με τον Ντεσένα.

Στο 53ο λεπτό ο Σπορτιέλο είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Πέδρο, ενώ στο 73' το σουτ του Μοράλες έφυγε μόλις άουτ. Και τελικά στο 90+4' ο Πινίγια λύτρωσε την Αταλάντα, κάνοντας το 2-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Στεντάρντο, Μπιάβα, Ντελ Γκρόσο (57' Εμάνουελσον), Μπελίνι, Τζαπακόστα, Τσιγκαρίνι, Μοράλες (65' Γκόμες), Καρμόνα, Πινίγια, Ντένις (82' Μποάκι).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Γκονζάλες, Μπενεντέτι (69' Τσεπιτέλι), Αβελάρ Καπουάνο, Ντονσά, Ντεσένα, Κρισέτιγκ, Πέδρο (65' Φαρίας), Σάου (71' Τσοπ), Λονγκό.

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 5-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Τορίνο, που κέρδισε με 5-1 τη Σαμπντόρια.

Η Τορίνο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 15ο λεπτό, ο Κουαλιαρέλα απέφυγε όμορφα τον Γκλικ και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η «γκρανάτα» συνέχιζε να πιέζει και στο 29ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Κουαλιαρέλα να κάνει το 2-0 από τα 11 μέτρα.

Η Τορίνο πίεσε πολύ και στην επανάληψη και στο 65ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα έκανε το 3-0. Μάλιστα στο 75' ο Αμάουρι έγραψε το 4-0, ενώ στο 77' η Σαμπντόρια μείωσε με τον Ομπιάνγκ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πέρες.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μορέτι, Μπόβο, Νταριάν, Γκλικ, Πέρες, Γκάτσι, Φάρνερουντ (78' Ελ Καντουρί), Μπενάσι, Κουαλιαρέλα (70' Αμάουρι), Μαρτίνες (57' Μάξι Λόπες)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι, Ρεγκίνι, Ρομανιόλι, Σιλβέστρε, Σοριάνο (77' Κρστίσιτς), Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Οκάκα, Έντερ (70' Ετό'ο), Μπεργκέσιο (46' Ντάνκαν)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Στο 0-0 κόλλησε η Γιουβέντους με την Ουντινέζε κι έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση τίτλος.

Στο 5ο μόλις λεπτό, μετά από σέντρα του Εβρά, ο Λιχτστάινερ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 23' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Θερό. Στο 39ο λεπτό ο Πογκμπά έπιασε δυνατό σουτ, με τον Καρνέζη να διώχνει δύσκολα.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους πίεσε και προσπάθησε να πετύχει το γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Ντανίλο, Ερτό, Γκιγιέρμε, Βιντμέρ, Πίρις, Άλαν, Σίλβα (66' Πασκουάλε), Φερνάντες, Ντι Νατάλε, Θερό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Εβρά (75' Παντοΐν), Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες, Πίρλο, Πογκμπά, Περέιρα, Τέβες, Γιορέντε (67' Μοράτα).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΙΝΤΕΡ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: CITTÀ DEL TRICOLORE

Η Σασουόλο μετά τη Μίλαν κέρδισε και την άλλη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ, με 3-1 και τις προσπέρασε στη βαθμολογία της Serie A. Δεν σηκώνει κεφάλι η ομάδα του Μαντσίνι, καθώς έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά την ήττα στο Μιλάνο από τη Τορίνο.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Βίντιτς έπιασε τη κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας Κονσίλι αντέδρασε αποτελεσματικά στη πρώτη ευκαιρία της Ίντερ. Το ίδιο αποτελεσματικά ενήργησε και ο Χαντάνοβιτς για λογαριασμό των φιλοξενούμενων σε κεφαλιά του Ζάζα και λίγο πριν κάνει τη προβολή ο Μισιρόλι.
Το γκολ για τη Σασουόλο ήρθε στο 17ο λεπτό με τον Σιμόνε Ζάζα να πιάνει ένα φανταστικό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 1-0.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Νικόλα Σανσόνε εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα ήρθε και πάλι σε αυτόν και από πλάγια θέση πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η Ίντερ πίεσε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά φάνηκε απειλητική μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στο 76' ο Ντόντο πιάνει τη κεφαλιά, ο Κονσίλι θα αποκρούσει με τον τερματοφύλακα της Σασουόλο να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση στο 78' σε προσπάθειες των Πούσκας και Ικάρντι.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τελικά στο 83ο λεπτό όταν από λάθος γύρισμα του Μανιανέλι στην άμυνα, ο Ικάρντι "τσίμπησε" τη μπάλα, πέρασε τον Κονσίλι και πλάσαρε για το 2-1.
Στα τελευταία λεπτά ο εκνευρισμός ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων ήταν έντονος με τον Σανσόνε να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στο 90' για τη Σασουόλο όπως και ο Ντόνκορ λίγο αργότερα για πέναλτι που έκανε και με το οποίο ο Μπεράρντι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Λόνγκι (61' Γκαζόλα), Βρσάλικο, Τερανόβα (82' Μπρίγκι), Καναβάρο, Μανιανέλι, Μισιρόλι (75' Αντέι), Μπιοντίνι, Ζάζα, Σανσόνε, Μπεράρντι

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Βίντιτς (70' Μπρόζοβιτς), Ντόντο, Ρανόκια, Ντόνκορ, Παλάσιο (78' Πούσκας), Κόβασιτς, Γκουαρίν, Μεδέλ, Σακίρι, Ποντόλσκι (56' Ικάρντι)

Keywords
Τυχαία Θέματα