Νέα «κατσάδα» Αναστασίου στους παίκτες

15:27 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αναστασίου τα έψαλλε ξανά στους ποδοσφαιριστές για την κακή εμφάνιση κόντρα στην Παναχαϊκή λέγοντας τους πως θα έπρεπε να έχουν καταλάβει πως φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού

είπε στους παίκτες του: "Μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος, την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαμε συγκέντρωση και αυτό πρέπει να αλλάξει. Όσοι αγωνιστείτε στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας. Δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά σας. Φοράτε την φανέλα του Παναθηναϊκού και θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και αυτό είναι γνωστό παντού. Το ξέρετε και οι ξένοι. Γνωρίζετε που έχετε έρθει, και αν δεν το ξέρετε, θα πρέπει σύντομα να το μάθετε. Η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν στις προπονήσεις να δείχνουμε καλή εικόνα και στους αγώνες να βγαίνει κάτι άλλο. Με τους περισσότερους δουλεύουμε μαζί 11 εβδομάδες και ορισμένοι συμπεριφέρεστε σαν να ήρθατε χθες στην ομάδα. Συνέλθετε γρήγορα γιατί ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει μπροστά".
Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Ζέκα, ο οποίος είπε: "Δεν παίζουμε καλά και ίσως υπάρχει νευρικότητα και πίεση σε όλους επειδή δεν είχαμε καλά αποτελέσματα από την αρχή. Είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να το λύσουμε γρήγορα και με νίκες. Οι νίκες θα μας δώσουν το χρόνο που χρειάζεται".
Από την πλευρά του ο Μέντες τόνισε: "Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Πρέπει να βρούμε τα λάθη μας και ο κάθε ένας, με πρώτο εμένα να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βελτιώνεται καθημερινά".

Keywords
Τυχαία Θέματα