Νέα επικοινωνία της ΕΠΟ με Μπιέλσα

13:35 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στην λίστα της ΕΠΟ για τον πάγκο της εθνικής ομάδας και την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Σαρρής μίλησε τηλεφωνικά με τον Αργεντινό τεχνικό για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων.
Οι δυο άντρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο ο Μπιέλσα να αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά για το οικονομικό.
Έτσι, δεν αποκλείεται την Παρασκευή να γίνει η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ

με τον Μπιέλσα διαφορετικά το ραντεβού θα κανονιστεί για μετά το Πάσχα.
Σημειώνεται πως ο Αργεντινός επέστρεψε στην πατρίδα του έπειτα από τις διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ η οποία θα περιμένει την απάντηση του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Την ίδια στιγμή, για τον Μπιέλσα εμφανίζονται να ενδιαφέρονται και οι Σάλκε, Νιούελς Ολντ Μπόις και Παραγουάη.
Στην ΕΠΟ αισιοδοξούν πως αν ο Μπιέλσα κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως τότε οι πιθανότητες συμφωνίας θα αυξηθούν.
Την ίδια στιγμή, ο Μάρκο Ταρντέλι μοιάζει να είναι το φαβορί για αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος μιας και υπάρχει καταρχήν συμφωνία στο οικονομικό. Επίσης, στην ΕΠΟ προγραμματίζουν συνάντηση και με τον Άρμιν Φε ο οποίος θα αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Ιούνιο με το κασέ του Γερμανού να κυμαίνεται στις 600.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα