Νέα επέλαση τουρκικών σειρών στην ελληνική TV

23:02 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Όχι ένα, ούτε δυο, αλλά τρία νέα τουρκικά σίριαλ ξεκινουν στην ελληνική τηλεόραση από την επόμενη εβδομάδα συνεχίζοντας τη νέα... μόδα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει δυο νέες σειρές από την Τουρκία. Η μια με τίτλο «Starfish» ξεκινά τη Δευτέρα 4 Ιουνίου

και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:00 η «Starfish». Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Ντενίζ. Η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη ελπίδες και όνειρα για το μέλλον της. Αποφασισμένη να πετύχει, αφήνει τη μικρή επαρχιακή πόλη και μετακομίζει στο σπίτι μιας οικογένειας στην Αγκυρα για να σπουδάσει ιατρική. Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα στη ζωή της ανατρέπονται, ενώ η αποκάλυψη της ταυτότητας του βιολογικού της πατέρα, φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά και προκαλεί έντονα συναισθήματα στους ήρωες. Οι φιλίες και οι σχέσεις δοκιμάζονται, την ίδια στιγμή που οι απογοητεύσεις, οι έρωτες, οι ίντριγκες και οι μάχες για αναγνώριση, κυριαρχούν.

Επιπλέον, από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ξεκινά η «ASI», η οποία θα μεταδίδεται επίσης από Δευτέρα έως Παρασκευή αλλά στις 21:00. Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, μια όμορφη αγρότισσα κι ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που ξεκινάει από το παρελθόν για να «στοιχειώσει» το μέλλον! Ο Ντεμίρ αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε. Σκοπός της επιστροφής του είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η εκδίκηση. Τη μέρα που φτάνει στη γενέτειρά του, συναντά την Asi, τη γυναίκα που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Τι θα συμβεί όμως όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε;

Μια ακόμα τουρκική σειρά προσθέτει στο πρόγραμμά του MEGA, η οποία θα βρίσκεται απέναντι από το ASI καθώς θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00. Η «SILA» ξεκινά την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00. Κεντρικό θέμα η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που ξεκινά με ένα γάμο που δεν έπρεπε να γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα